Miskoop!!! By guestblogger DMNQ

30 Sep

Heb je het ooit gehad je bent zo blij met die mooie nieuwe jeans die je net gekocht hebt…

Je showt ermee en hij zit zo mooi, maar dan na het wassen valt het je op dat je ene pijp wat schreef zit. Je denkt nog, hey mijn pijp zit gedraaid? Je draait hem de andere kant op, maar ondanks dat blijft het je storen.

Na de broek een paar keer gewassen te hebben, is het nog erger geworden. Je besluit terug te gaan naar de winkel. Daar doen ze net alsof het aan jou ligt, je hebt mazzel dat je nog een andere verkoopster hebt gevonden die het wel ziet en je krijgt een nieuwe broek!

Je bent zo blij, maar helaas blijkt deze broek het zelfde probleem te hebben, dus weer terug naar de winkel, want je hebt al je spaargeld aan die mooie jeans gespendeerd. Maar dit keer zijn ze minder behulpzaam.. zelfs die aardige verkoopster van de afgelopen keer. Je krijgt te horen dat ze hem gaan opsturen en je krijgt pas een nieuwe jeans als ze gehoord hebben van de groothandel of ze hem omruilen.
Dus jij gaat naar huis zonder je mooie jeans met een gedraaide pijp.

Je wacht en na 2 weken ga je toch zelf maar eens met de winkel bellen, en je krijgt te horen dat ze er nog mee bezig zijn. Vele telefoontjes later en 2 maanden verder ga je naar de winkel om te vragen hoe het ermee staat. Wat blijkt? Je mag een andere broek uitzoeken, maar die broek die je eerst had, hebben ze niet meer.

Ze waren je vergeten te bellen! Maar er kan geen sorry vanaf.

Naar veel gezoek heb je wat gevonden je past je broek en maar hopen dat je niet weer een draai pijp hebt!

Het maakt echter niet uit of het een dure of goedkope jeans is die je koopt, veel broeken hebben het tegenwoordig! En vaak ook wat mis met lingerie, shirtjes of andere kledingstukken.

Maar ik vraag me af ben ik de enige die terug gaat?

DMNQ

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: